Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών

ΚΕ.Θ.Ι.Σ.

Διοικητικό Συμβούλιο

Χρυσά Καρρά: Αντιπρόεδρος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τηλέφωνο
E-mail
Καθηγήτρια Ειδικής Φυσικής Αγωγής με Μεταπτυχιακές σπουδές στην Κινησιολογία και υποψήφια Διδάκτωρ του Α.Π.Θ. Έχει εξειδίκευση στον Αυτισμό και την Θεραπευτική Ιππασία καθώς και γνώσεις Νοηματικής και συστημάτων επικοινωνίας ΜΑΚΑΤΟΝ και PECS.
Εργάζεται ως Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Βαλτοτοπίου Σερρών. Διαθέτει επίσημη πιστοποίηση από τον Αγγλικό φορέα της CYGNET “Bernando’s” για τη διεξαγωγή του προγράμματος εκπαίδευσης και υποστήριξης γονέων παιδιών με Αυτισμό. Έχει συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα, πρακτικά συνεδρίων, διαλέξεις και ανακοινώσεις σε διεθνή συνέδρια. Επίσης έχει συγγραφικό έργο  με το βιβλίο: «Η Δομημένη Εκπαίδευση & η Κατασκευή Εκπαιδευτικού Υλικού για Μαθητές με Αυτισμό», Εκδόσεις iWrite. Θεσσαλονίκη, Νοέμβριος 2012 (ISBN 978-618-80122-2-6) και δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.
Ως εθελόντρια είναι υπεύθυνη στα  προπονητικά προγράμματα των SPECIAL OLYMPICS στις Σέρρες. Επίσης προσφέρει τις υπηρεσίες της στο Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών και στο σύλλογο Γονέων  Κηδεμόνων και φίλων Ατόμων με Αυτισμό ΄'ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ''.
Για το εθελοντικό της έργο έχει βραβευτεί από τη Βουλή, το Υπουργείο Υγείας, τον Αντιπεριφερειάρχη και τον Δήμαρχο της πόλης των Σερρών.
DEVELOPED & DESIGNED BY FEDENET