Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών

ΝΕΑ

Το φετινό τουρνουά μπάσκετ με την ονομασία “Green Basket 2”

13.10.2009

 Το φετινό τουρνουά μπάσκετ με την ονομασία “Green Basket 2” έλαβε χώρα για δεύτερη συνεχή χρονιά στο κλειστό γυμναστήριο του Νέου Σκοπού κερδίζοντας ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις। Στο τουρνουά – για την διοργάνωση του οποίου υπεύθυνοι φορείς ήταν ο πολιτιστικός σύλλογου Νέου Σκοπού «Ορφέας», ο Δήμος Στρυμόνα και Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σερρών – συμμετείχαν 4 ομάδες: ο οικοδεσπότης Ορφέας (Γ' Εθνική), οι Ίκαροι (Α2 Εθνική) , ο Ερμής Λαγκαδά (Α2 Εθνική) και ο Γ.ΑΣ Κομοτηνή (Β' Εθνική).
Το Σάββατο απενεμήθη αναμνηστική πλακέτα από την Πρόεδρο του Κέντρου Θεραπευτικής Ιππασίας, κ। Μαρία Λίγκα και από τον Δήμαρχο Στρυμόνα, κ। Βασίλη Κετσετζή στον Παραολυμπιονίκη αθλητή και Πρόεδρο του Γ।Α।Σ Κομοτηνή, κ। Αλέξανδρο Ταξιλδάρη ο οποίος με την ευκαιρία της παρουσίας του στο τουρνουά, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών.
Ο κ। Ταξιλδάρης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους υπεύθυνους του Ορφέα Νέου Σκοπού για την πρόσκληση στο τουρνουά ενω συνεχάρη τον κ। Κετσετζή και την κυρία Λίγκα για την πολύ καλή λειτουργία του Κέντρου Θεραπευτικής Ιππασίας επισημαίνοντας το γεγονός ότι σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν συνολικά μόνο δυο οργανωμένα κέντρα θεραπευτικής ιππασίας(το άλλο βρίσκεται στην Αθήνα) για τα άτομα με αναπηρίες.