Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών

ΝΕΑ

Το Επιμελητήριο Σερρών σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και την Τ.Ε.Δ.Κ. Ν. Σερρών

16.10.2010

Το Επιμελητήριο Σερρών σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και την Τ.Ε.Δ.Κ. Ν. Σερρών έχει προγραμματίσει Έκθεση σερραϊκών προϊόντων όλων των κλάδων και παρουσίαση όλου του Νομού, (επιχειρηματικό, παραγωγικό, τουριστικό, πολιτιστικό προφίλ),στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα στις 22, 23, 24 και 25 Απριλίου 2010.Παράλληλα, μπροστά στην είσοδο προς το σταθμό του ΜΕΤΡΟ, θα τοποθετηθούν καλαίσθητες παγόδες για τις δράσεις προβολής του Νομού και των σερραϊκών προϊόντων, με παράλληλες εκδηλώσεις ζωντανής παρασκευής τοπικών προϊόντων (Ακανές Λαϊλιά Σερρών, σερραϊκή μπουγάτσα και πολλά άλλα) και πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως λαϊκά δρώμενα, παραδοσιακοί χοροί κ.ά., από όλους τους σερραϊκούς συλλόγους της Αθήνας, αλλά και του νομού Σερρών.

Στόχος των εκδηλώσεων είναι η εξωστρέφεια των σερραϊκών επιχειρήσεων και των εξαιρετικών σερραϊκών προϊόντων, η στήριξη των "Μπακάλικων Σερρών" που λειτουργούν εδώ και τρία χρόνια στην πρωτεύουσα, καθώς και η προβολή του υπέροχου τουριστικού προϊόντος του Νομού μας με εκδηλώσεις λαϊκού πολιτισμού από τους εκφραστές τής παράδοσης του τόπου μας απανταχού της Ελλάδας।


Σ'αυτή τη γιορτή θα συμμετέχει και το ΚΕΘΙΣ μετά απο το κάλεσμα του προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών κου Αριστείδη Δρογαλά που μας συμπαραστέκεται έμπρακτα, τιμώντας το μνημόνιο συνεργασίας που υπογράψαμε τον περασμένο Σεπτέμβρη!