Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών

ΝΕΑ

Κοπή βασιλόπιτας

23.01.2011

Με μια πολύ όμορφη εκδήλωση καλωσόρισαν το 2011, την περασμένη Τετάρτη 19/01/11 τα μέλη του ΚΕ.Θ.Ι.Σ, (Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών) στο Καφε μπαρ Loca.
Η Πρόεδρος του κ. Μαρία Λίγκα ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους αλλά και όλους αυτούς που στέκονται δίπλα σ΄αυτή την τεράστια προσπάθεια, και στηρίζουν τη δράση του Κέντρου με όποιο τρόπο μπορούν. Τόνισε πως η προσφορά του ΚΕΘΙΣ μεγαλώνει μέρα με τη μέρα καθώς προστίθενται ολοένα και περισσότερα περαστικά θεραπευόμενων απ όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Αφού παρουσίασε τα πεπραγμένα της προηγούμενης χρονιάς υπογράμμισε τη σημασία του εθελοντισμού υπενθυμίζοντας πως το ΚΕΘΙΣ λειτουργεί από ένα οργανωμένο σώμα εθελοντών που ξεκινά από το Διοικητικό Συμβούλιο και τους εκπαιδευτές και συνεχίζεται στο προσωπικό και σε όλους που περιστασιακά βοηθούν όταν υπάρχει ανάγκη. Προέτρεψε όλους τους παρευρισκόμενους να γίνουν μέλη του ΚΕΘΙΣ λέγοντας πως η μικρή ετήσια εισφορά των μελών έχει συνολικά σπουδαίο ρόλο στη λειτουργία και την προσφορά τους ΚΕΘΙΣ.

Τέλος τόνισε πως το ΚΕΘΙΣ είναι υπόθεση όλων των Σερραίων, αφού το έργο του προβάλει το καταρχήν νομό αλλά και όλη τη Βόρεια Ελλάδα.