Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών

ΝΕΑ

Κοπή βασιλόπιτας

23.01.2011

Με μια πολύ όμορφη εκδήλωση καλωσόρισαν το 2011, την περασμένη Τετάρτη 19/01/11 τα μέλη του ΚΕ.Θ.Ι.Σ, (Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών) στο Καφε μπαρ Loca.

ΚΕΘΙΣ: ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

28.11.2010

Σε έναν άψογα οργανωμένο και ολοκαίνουριο Κλειστό Στίβο, το πρωτοπόρο Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας των Σερρών (ΚΕΘΙΣ), συνεχίζει την προσπάθειά του για την ανάπτυξη και διάδοση της θεραπευτικής αυτής μεθόδου και μέσω σεμιναρίων για φυσιοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, γιατρούς και άλλες συναφείς ειδικότητες.

Το Επιμελητήριο Σερρών σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και την Τ.Ε.Δ.Κ. Ν. Σερρών

16.10.2010

Το Επιμελητήριο Σερρών σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και την Τ.Ε.Δ.Κ. Ν. Σερρών έχει προγραμματίσει Έκθεση σερραϊκών προϊόντων όλων των κλάδων και παρουσίαση όλου του Νομού, (επιχειρηματικό, παραγωγικό, τουριστικό, πολιτιστικό προφίλ),στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα στις 22, 23, 24 και 25 Απριλίου 2010.

Γειά σας φίλοι μας! Καιρό έχουμε να τα πούμε॥

13.10.2010

 Γειά σας φίλοι μας! Καιρό έχουμε να τα πούμε॥
Τα νέα μας πολύ καλά!Τελικά όταν θέλεις κάτι πολύ, γίνεται! Ο Δήμαρχος λοιπόν του Δήμου Στρυμόνα κος Βασίλης Κετσετζής καθώς και το Δημοτικό Συμβούλιο θέλησαν ειλικρινά να βοηθήσουν το Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών!

Το φετινό τουρνουά μπάσκετ με την ονομασία “Green Basket 2”

13.10.2009

 Το φετινό τουρνουά μπάσκετ με την ονομασία “Green Basket 2” έλαβε χώρα για δεύτερη συνεχή χρονιά στο κλειστό γυμναστήριο του Νέου Σκοπού κερδίζοντας ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις। Στο τουρνουά – για την διοργάνωση του οποίου υπεύθυνοι φορείς ήταν ο πολιτιστικός σύλλογου Νέου Σκοπού «Ορφέας», ο Δήμος Στρυμόνα και Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σερρών – συμμετείχαν 4 ομάδες: ο οικοδεσπότης Ορφέας (Γ' Εθνική), οι Ίκαροι (Α2 Εθνική)

Εχει μεγάλη σημασία η επιλογή ενός καλού πεταλωτή.

10.10.2008

 Εχει μεγάλη σημασία η επιλογή ενός καλού πεταλωτή για να εξασφαλιστεί η σωστή φροντίδα της οπλής,

Εν ώρα θεραπείας!!

10.10.2008

Εν ώρα θεραπείας!!
8/9/