Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών

ΝΕΑ

Ανοίξαμε στο κεθις και σας περιμένουμε!!!

22.08.2020

Όλοι κ όλα σας περιμένουν στο κεθις από σήμερα κ εντευθεν !!!!
Ο καθεις με το στυλ του ....
Ξεκίνησε το ζέσταμα....

Παρασκευή 21 Αυγούστου ανοίγει το κεθις για όλους εκτός του ακατανόμαστου..... (ιου..)

Πως περνάμε στα καμπ του κεθις...

04.07.2020

Πολλές οι ευχαριστίες μας στους μικρούς και μεγάλους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ μας!!! Οι οποίοι αποτελούν την μεγαλυτερη και σημαντικότερη δυναμη του ΚΕΘΙΣ...!!!  Με την αγάπη τους και το μεράκι τους... Υποστήριξαν, εμπλούτισαν και υλοποιησαν κάθε ιδέα μας και προγραμματισμό... Με αποτελεσμα να περνουν όλοι μοναδικά...@Andria Pachy, Μιχάλης Καρακώστας, Ναταλία Θυμιαρου, Ιουλία Νικολαΐδου, @Θανος Αθανασίου, Ζωή, Ειρήνη Κηπουρου, Λευτέρης Δημάδης... Μιλάμε για ομαδάρα...Σας ευχαριστούμε θερμά και ειλικρινά!!
Εδώ πρεπει να αναφέρω πως εκτός από τον προπονητη μας Κωνσταντίνο  Δημητρακακη, αναπόσπαστο μέλος της Ομάδας μας αποτελεί ο Βαγγέλης ο σταβλιτης μας... Που είναι δίπλα μας σε κάθε παιδικη τρέλα...! 
 Όσο για τα παιδάκια μας???? 11 μοναδικά... Υπέροχα πλασματα... Το κάθε ένα με την χάρη του!!! Ανάμεικτα συναισθήματα σε κάθε αποχωρισμό... Τουλάχιστον αυτοί οι απο χωρισμοί έχουν μια γλυκιά γεύση και χρωματιστές αναμνήσεις...!!! Έχουν κρυμμένη την ελπίδα μέσα τους, ότι μπήκε ένα λιθαράκι στα όνειρα τους και στις γνώσεις τους... Και ένα σκουντημα προς το δρόμο της αλληλεγγύης και του σεβασμού... Εις το επανιδείν! 
Η Κοινωνική Λειτουργός του ΚΕΘΙΣ
@Natasa Papadopoulou...! ????????????????????????
6/7/8/9/10/